Rampe za parkirišča Stagnoli

PRIDOBITE BREZPLAČNO PONUDBO ŽE DANES!

Rampe za parkirišča Stagnoli

Na vhodih kjer vstopajo in izstopajo večja števila vozil so najboljša rešitev avtomatske rampe za parkirišča. Prva stvar, ki jo obiskovalec opazi že pred vstopom na parkirišče je rampa. Rampa za parkirišče je učinkovito sredstvo za preprečevanje nepooblaščenega vstopa vozil v ograjen prostor podjetja, javne garaže, vhoda na skupno stanovanjsko parkirišče … Zelo pogost pojav na vhodih podjetij z visoko frekvenco prehoda so avtomatska vrata zraven njih pa so parkirne ovire ali klančine. Avtomatska vrata se ne uporabljajo pogosto pri vhodih v poslovne prostore saj so običajno velike širine in traja dolgo časa, da se odprejo. Velika prednost rampe za parkirišče pred drsnimi in krilnimi vrati je hitrost odpiranja. Avtomatske rampe za parkirišča se zelo hitro dvignejo in spustijo. STAGNOLI DAPHNE 3M HITRE parkirne rampe se dvignejo ali spustijo v 2 sekundah. V primerjavi z vrati, ki potrebujejo cca. 20 sekund ali več, je to velik prihranek časa. Pri daljših rampah je čas dviganja in spuščanja malenkost daljši zaradi same teže rampe.

Kupec mora pri izbiri rampe za parkirišče vedeti nekaj pomembnih dejstev:

Število uporabnikov. Število uporabnikov neposredno prispeva k številu dvigovanja in spuščanja rampe oz. pogostosti uporabe. Avtomatske rampe z delovno napetostjo 220V imajo pogostost uporabe 15-40%. Parkirne rampe z delovno napetostjo 220V se segrejejo veliko hitreje in po več zaporednih zagonih se lahko aktivira zaščita proti segrevanju kar pomeni, da rampa ne bo delovala dokler se motor ne ohladi. Nizkonapetostne rampe za parkirišča STAGNOLI z 24V dc motorji imajo 90-odstotno pogostost uporabe. To praktično pomeni, da rampe STAGNOLI lahko izpolnijo vsa vaša pričakovanja.

Možnost delovanja v primeru izpada električne energije. 

Skoraj nihče ne razmišlja o tem dokler se ne zgodi. Težava se nato pojavi, ker če uporabniki ne vedo kje je ključ za deblokado v primeru izpada električne energije verjetno ne bodo mogli zapustiti parkirišča dokler ne pride električna energija. Rampe za parkirišča STAGNOLI delujejo pri 24 V dc in imajo možnost baterijskega napajanje kar vam bo omogočilo uporabo rampe tudi takrat, ko pride do izpada električne energije. 

Hiter servis. 

Zelo pomembno za številne uporabnike. V primeru poškodbe rampe je najpomembnejše, da se čim prej usposobi za ponovno delovanje. Zgodi se, da kdo slučajno trči z avtomobilom in zlomi rampo ali jo kakorkoli drugače poškoduje. Naša posebnost, da strankam zagotavljamo popravilo ali zamenjavo delov v roku 24ih ur od klica. 

Dodatna oprema

Digitalna kontrolna enota na rampi STAGNOLI je lahko opremljena z vsemi možnimi dodatki. Kako preprosta ali zapletena bo uporaba vaše rampa je odvisno od tega kaj potrebuje. Dodatna dodatna oprema vključuje: različne čitalce kartic, bralnike prstnih odtisov, daljinske upravljalnike, GSM module, induktivne zanke, PRAP mikrovalovni radar, fotocelice, napajanje baterije … 

Cena daljinskega upravljalnika

Na parkirni ploščadi kjer je veliko število uporabnikov se pojavlja tudi potreba po več daljinskih upravljalnikov. Našim kupcem, ki kupujejo rampe pri nas zagotavljamo najboljšo ceno za nakup dodatnih daljinskih upravljalnikov. To so daljinski upravljalniki s plavajočo kodo Stagnoli Venus, proizvedeni v Italiji.

N

24 mesečna garancija

Kontaktni podatki

Naslov

Ulica XIV. divizije 14

3000 Celje

Elektronska pošta

alassi.doo@gmail.com

Telefon

11 + 4 =


.