Pogoji poslovanja

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje MA – Energijsko in Poslovno Svetovanje, Alenka Kink Pušnik s.p., se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

V MA – Energijsko in Poslovno Svetovanje, Alenka Kink Pušnik s.p. smo zavezani, da spoštujemo zasebnost in varnost ter spoštujemo GDPR pravila.

Trudimo se zagotavljati zaupnost, celovitost in razpoložljivost osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke bomo izbrisali po izteku treh let.

KONTAKTNI PODATKI

Na kontaktni elektronski naslov info@ma-alenka.si nam pošljite zahtevo v kolikor želite pridobit vpogled v vaše podatke, jih želite spremeniti oz dopolniti ali pa jih želite prenesti ali izbrisati.

Rok za odgovor je 15 delovnih dni.

NAŠA ODGOVORNOST
Kljub temu, da je spletna stran ma-alenka.si postavljena in vzdrževana z največjo možno mero varnosti, podjetje MA – Energijsko in Poslovno Svetovanje, Alenka Kink Pušnik s.p.,  ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

AVTORSKE PRAVICE
© Copyright 2019 MA – Energijsko in Poslovno Svetovanje, Alenka Kink Pušnik s.p.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja MA – Energijsko in Poslovno Svetovanje, Alenka Kink Pušnik s.p.

PODATKI PODJETJA
MA – Energijsko in Poslovno Svetovanje,

Alenka Kink Pušnik s.p.

Trg revolucije 4b

1420 Trbovlje

Davčna številka: 40924122