Motorji za ograje

PRIDOBITE BREZPLAČNO PONUDBO ŽE DANES!

Motorji za ograje

Motorji za drsne vrata

Motorje za drsne ograje uporabljamo za daljinsko odpiranje drsnih ograj. V ponudbi imamo različne motorje različnih moči (24V, 230V i 380V verziji, do 500 kg , 1200 kg, 2200 kg i 4000 kg).

STAGNOLI motorji so visoko kvalitetni motorji za drsne ograje. Narejeni so iz visokokakovostnih materialov in imajo dolgo življensko dobo. Prav tako se izredno varni. Ogrodje je narejeno iz aluminija velike gostote vlivanega pod visokim pritiskom zato je ohišje izredno odporno tudi v najtežjih vremenskim pogojih. Ogrodje ščiti elektronske in mehanične komponente pred slabimi vremenskimi vplivi. Digitalna kontrolna enota je še dodatno zaščite z dodatnim lasnim  ohišjem. 

Vse funkcije drsne ograje je možno nastaviti oz prilagoditi potrebi uporabnika. Kontrolni sistem je je lahko dostopen in opremljen z vhodi in izhodi za dodatno opremo. Standardne opcije so  že nastavljene kar pomeni, da takoj po montaži motorja lahko začnete z uporabo.

Motorji za krilne ograje

Motorji za krilne ograje se uporabljajo za odpiranje enokrilnih ali dvokrilnih ograj. STAGNOLI vam ponuja celotno rešitev za vse vrste krilnih ograj: HERMES, ULIXES, ALPHEO, ZEFIRO in drugih… ( 230V i 24V).

Motorji so zelo funkcionalni in kakovostni kar je dokazano skozi dolga leta uporabe. So zelo močni in narejeni iz vrhunskih materialov. STAGNOLI proizvaja vse vrste motorjev za krilne ograje: navojne vretenske motorje, batne vretenaste motorje, zgibne motorje, ki so namenjeni odpiranju kril pritrjenih na masivne betonske stebre in podzemne motorje za različne dimenzije ograj.

Digitalne elektronske krmilne enote, ki nadzorujejo delovanje motorja, omogočajo programiranje upočasnjevanja ograje. Krmilne enote so opremljene z vsemi vhodi in izhodi za dodatno opremo, ki obstaja danes. Mehanski mehanizem za ročno odpiranje ograje je odlično zaščiten pred vodo in umazanijo. Čeprav se mehanizem redko uporablja je zasnovan tako, da ga je mogoče enostavno in hitro aktivirati. Pritrdilni nosilci na krilnih vratih so trdni in izdelani tako, da brez težav rešujejo
vsako situacijo.

Kontaktni podatki

Naslov

Ulica XIV. divizije 14

3000 Celje

Elektronska pošta

alassi.doo@gmail.com

Telefon

2 + 13 =


.