MOTORJI ZA KRILNE OGRAJE

PRIDOBITE BREZPLAČNO PONUDBO ŽE DANES!

MOTORJI ZA KRILNE OGRAJE

N

Hitra in enostavna montaža!

Udobje in enostavnost bosta sestavni del vašega doma zahvaljujoč seriji motorjev za krilne ograje Stagnoli.

Naše rešitve se razlikujejo po prefinjeni zasnovi ter trdni in zanesljivi mehaniki. Če želite izbrati idealno avtomatizacijo za svoja vrata, morate vedeti nekaj osnovnih informacij, na primer velikost in težo krila. Nudimo avtomatizacijo v 24V in 230V različicah; 24V motorji so primerni za intenzivno uporabo. HERMES, ULIXES, ALPHEO in ZEFIRO so motorji za avtomatizacijo krilnih vrat. HERMES je primeren za majhna krila, največ do 2m. ULIXES je zasnovan za srednje velika in velika krila, 3,5 m in 5 m. ALPHEO je zglobni motor primeren za lesena vrata, aluminij ali druge materiale, ki so nameščeni na masivne drogove. Podzemni motorji ZEFIRO so na voljo v dveh različicah, odvisno od velikosti krila.

Motorji za krilne ograje se uporabljajo za avtomatizacijo enokrilnih in dvokrilnih ograj. Na izbiro motorja s krilnimi vrati močno vpliva tudi veter. Ograja, ki so zaprta z materiali kot so leksan, les, plošče itd. imajo izrazit “učinek jadra”, kar pomeni, da veter močno pritiska na vrata in s tem na motorje. Pri zaprtih ograj je treba pri izbiri motorja za krilno ograjo upoštevati tudi veter. Ponujamo vse vrste motorjev, ki obstajajo: podzemni zaporni motorji, komolčni motorji, navojni vretenski motorji in batni motorji z navojnimi vreteni.

Za krila širša od 2,5 m proizvajalci motorjev priporočajo namestitev navpične ali vodoravne ključavnice vrat. Za dvokrilne ograje se uporabljajo navpične ključavnice, za enokrilne ograje pa vodoravne.  Ključavnica se samodejno odklene prek nadzorne plošče.

Motorje za krilne ograje uvažamo v tovarniških kompletih vendar obstaja možnost prilagoditve kompletov glede na zahteve kupca.

Vsebina kompleta za krilno ograjo Stagnoli: 2 motorja s krilnimi zapornicami, digitalna krmilna enota (nadzorna plošča), 2 plavajoča kodna daljinska upravljalnika, fotocelice in signalna svetilka z anteno.

N

24 mesečna garancija

Kontaktni podatki

Naslov

Ulica XIV. divizije 14

3000 Celje

Elektronska pošta

alassi.doo@gmail.com

Telefon

9 + 15 =


.