Daljinski upravljalniki 

PRIDOBITE BREZPLAČNO PONUDBO ŽE DANES!

Daljinski upravljalniki za ograje, garažna vrata in rampe

Če potrebujete daljinski upravljalnik za garažna vrata, orajo ali parkirno rampo ste na pravem mestu. Daljinski upravljalniki se uporabljajo za brezžično krmiljenje naprav, kot so: motorji z zapornicami, garažna vrata, parkirne rampe, prižiganje zunanjih luči, prižiganje motorja vašega vodnjaka.. . Lahko naredimo, da vse kar želite vklopite in izklopite s samo enim pritiskom na gumb in tako olajšate življenje sebi in svoji družini. 

Nakup novega daljinskega upravljalnika je včasih lahko zelo zapleten. To odpira veliko vprašanj: kdo je proizvajalec, koliko kanalov, kakšna je koda, delovna frekvenca… Priporočamo, da fotografirate daljinski upravljalnik in ga pošljete na naš e-naslov ter skrb o naročilu prepusti nam. 

V primeru, da nimamo v ponudbi daljinskega upravljalnika, ki ga potrebujete se bomo potrudili v najkrajšem možnem času poiskati rešitev za vas. Trudimo se nenehno bogatiti našo ponudbo saj je naš cilj imeti rešitve za opremo najbolj znanih evropskih proizvajalcev.

V primeru, da nimamo v ponudbi daljinskega upravljalnika, ki ga potrebujete se bomo potrudili v najkrajšem možnem času poiskati rešitev za vas.

Kontaktni podatki

Naslov

Ulica XIV. divizije 14

3000 Celje

Elektronska pošta

alassi.doo@gmail.com

Telefon

1 + 11 =


.